Kenapa Pu Riz Putus Tunang

By | February 5, 2022

Kenapa Pu Riz Putus Tunang. Menurut kosmo, dia juga pada masa yang sama akan berkongsi tentang perincian majlis tersebut dalam Dalam temubual berkenaan, pu riz atau nama sebenarnya muhammad haris muhd ismail telah menepis dakwaan dan menjelaskan bahawa hubungan rapat mereka bukanlah kerana sudah menjalinkan percintaan.

Neelofa PU Riz putus tunang Beautifulnara Gosip Artis
Neelofa PU Riz putus tunang Beautifulnara Gosip Artis from beautifulnara.com

Adakah neelofa dan pu riz putus tunang? Ini kerana, kata sumber itu, belum ada sebarang kenyataan yang keluar dari mulut keluarga. Menurut beberapa sumber yang dihubungi, dakwaan yang mengatakan pertunangan neelofa atau nama sebenarnya noor neelofa mohd noor, 31, dengan pu riz atau muhammad haris mohd ismail, 25, sudah berakhir amat sukar untuk disahkan buat masa sekarang.

Kalau Dah Takde Jodoh, Takpelah Lofa.

Bayangan yang diberikan sepertinya ‘tiada jodoh’ antara neelofa dan pu riz. Kehadiran pu riz di majlis perkahwinan adik kepada pelakon neelofa pada ahad lalu mendapat perhatian ramai. Dalam temubual berkenaan, pu riz atau nama sebenarnya muhammad haris muhd ismail telah menepis dakwaan dan menjelaskan bahawa hubungan rapat mereka bukanlah kerana sudah menjalinkan percintaan.

Apatah Lagi, Pendakwah Dan Pelakon Lelaki Itu Berpakaian Baju Melayu Yang Mana Kelihatan Sedondon Dengan Keluarga Aktres Itu.

Sabtu, 26 disember 2020 10:55 pm. Menurut netizen, orang ketiga yang dimaksudkan adalah tidak lain tidak bukan iaitu neelofa, memandangkan pu riz kini digosipkan dengan berkawan rapat dengan neelofa, sebagai seorang wanita yang pernah dijanjikan untuk dikahwini sudah tentu hati rasa tersakiti setelah jalin hubungan selama lima tahun. Neelofa & pu riz putus tunang???

Menurut Kosmo, Dia Juga Pada Masa Yang Sama Akan Berkongsi Tentang Perincian Majlis Tersebut Dalam

Neelofa dan pu riz dipercayai putus tunang 26/12/2020 by penulis tamu tapi itulah khabar angin yang menjadi perdebatan di media sosial pada malam sabtu apabila pertunangan yang dimeterai pasangan berkenaan pada 2. Neelofa menafikan yang beliau terkena buatan minyak pengasih sehingga mahu membelanjakan sejumlah wang yang banyak buat pu riz dan keluarganya. 38 thoughts on “ neelofa & pu riz putus tunang???

Neelofa Dan Pu Riz Dipercayai Putus Tunang.

Sinar viral april 7, 2020. Akhirnya pu riz bersuara gosip emoji 'love', berbaju sedondon dengan neelofa. Ini kerana, kata sumber itu, belum ada sebarang kenyataan yang keluar dari mulut keluarga.

Mengejutkan Penampilan Mendadak Bekas Tunang Mawi Selepas Putus Dgn Mawi Dulu.

Bagaimanapun di media sosial ketika ini sedang hangat diperkatakan tentang hubungan neelofa dan pu riz yang didakwa telah berakhir. Sejak semalam, peminat neelofa dan netizen heboh mempersoalkan status pertunangan neelofa dan pu riz. Namun menurut neelofa, dia sudah mengenali riz atau nama sebenarnya haris ismail sejak tiga tahun lalu dan mereka sering bekerjasama dalam program dakwah namun tidak mendapat perhatian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.